Härligt med massage

Härligt med massage

Massage i Stenungsund unnar jag mig en gång i månaden. Varje gång jag får lön går jag på massage och jag bokstavligt talar älskar det. Jag har alltid varit en massagefan och det är verkligen min guldkant på tillvaron. Jag tycker det är skönt med massage, det gör mig avslappnad och jag mår alltid bra efteråt. Jag rekommenderar detta till alla men speciellt till er med värk i kroppen. 

Det är inte bara att det känns bra, det gör gott också och det har forskats en del på detta och man vet att det är bra för kroppen. Det frisätts må-bra hormoner som heter Oxytocin och det har en lugnande effekt och gör oss avslappnade. Speciellt bra är detta för oss som har mycket stress i vardagen, det går verkligen att märka skillnad på hur man mår i kroppen efter en behandling. 

Nu har jag inte ont i kroppen utan jag unnar mig det här för att det är så härligt och att jag mår otroligt bra efteråt men för den som har värk har forskningen visat att värken minskar och om den inte försvinner helt så har massage i alla fall den effekten att man inte behöver äta lika mycket värktabletter. Det finns massage som går på djupet och så finns det den som är lättare och mest består av beröring. Vad som passar en beror lite på vad man har för önskemål eller problem och vet du inte själv vilken slags behandling som kommer passa dig bäst så kommer terapeuten att hjälpa dig att välja rätt. Som sagt var så går jag till ett företag här i Stenungsund men det finns många sådana här företag runt om i landet så bor du inte här kan du hitta ett företag som kan hjälpa dig om du söker på Google.


Kommentarer är stängda.